Close categories list

Ce trebuie sa stim despre Ganoderma?

În compoziția produsului Ganoderma se regăsesc mai mult de 200 de elemente active. Acestea fac parte din trei subcategorii, în funcție de proprietățile pe care le au. Există 5% forme volatile,30 % forme solubile în apă și 65% forme solubile organic.

Care sunt efectele cele mai însemnate ale consumului de produse Ganoderma?

Efectele principale ale consumului de produse Ganoderma se referă la beneficiile pe care aceste produse le aduc în ceea ce privește consolidarea funcțiilor sistemului imunitar și întărirea capacității de apărare a organismului.

Toate aceste beneficii sunt datorate unor compuși naturali comlecși pe care îi putem regăsi în compoziția produselor Ganoderma și care se numesc polizaharide.

Polizaharidele au o proprietate naturală ieșită din comun, care constă în capacitatea de a preîntâmpina și pondera evoluția tumorilor.

Această proprietate de excepție este datorată capacității polizaharidelor din compoziția Ganoderma de a crește concentrația de oxigen din sânge și țesuturi. Acest aflux sporit de oxigen către țesuturi este responsabil cu favorizarea eliminării toxinelor și a celulelor moarte.

În plus, s-a identificat o substanță, numită adenozină, care contribuie la scăderea nivelului și a concentrației colesterolului, împiedică dezvoltarea cheagurilor de sânge, ameliorând considerabil circulația sangvină, contribuie la reglarea metabolismului, la reducerea nivelului grăsimilor, la menținerea pH-ului sangvin și la întreținerea unei stări generale de bine, prin generarea de energie.

Adenozina contribuie și la întreținerea bunei funcționalități a sistemului digestiv, acționând ca un factor care, în plus, diminuează riscul apariției reacțiilor alergice.

Produsele Ganoderma contribuie în ansamblu la menținerea funcțiilor normale ale corpului, intervenind în procese complexe care nu doar că reglează metabolismul, ci au și rol antioxidant, contribuind la eliminarea naturală a reziduurilor și a celulelor îmbătrânite și la întinerirea celulară.

Astfel, produsele Ganoderma mențin organismul tânăr și contribuie, în egală măsură, la menținerea frumuseții și prospețimii tenului și la rapida refacere a țesuturilor pielii, eventual afectate de diverse probleme.

Produsele Ganoderma, au relevat studii medicale de dată recentă, au efecte net favorabile în ceea ce privește tratamentul și vindecarea rănilor profunde și superficiale, contribuind la stoparea hemoragiilor și chiar și la ameliorarea și, treptat, vindecarea ulcerului.

Copyright © 2013 Ganoderma CafeaGano